Nyt fra YouSee 25. september 2015


Se tv hvor og når I vil


Tidligere var det kun medlemmer/beboere med Mellem-, Fuld- og Bland selv-pakker, som kunne se tv på alle skærme. Nu kan dem med Grundpakken også tage tv-pakken med sig.
I de kommende uger modtager en del af medlemmerne/beboerne et brev, hvor vi hjælper dem godt i gang med at se tv, hvor og når de vil. Det betyder, at de kan se tv på mobil, tablet og pc både ude og hjemme. Og med Start forfra og Tv-arkiv kan de selv styre, hvad de vil se og hvornår.

Få fuld kontrol over dit mobilabonnement
Over sommeren har alle med YouSee Mobil haft fri mobildata. Det har rigtig mange benyttet sig af og der er fortsat mange, som bruger mere data end tidligere. Især musik og tv-streaming fylder mere og mere.

I YouSee Mobil app'en følger man nemt forbrug af tale og data. Det er også i app'en, at man ændrer blandingsforholdet mellem tale og data – ændringen sker med det samme. Som en service giver vi besked via e-mail og/eller sms, når dataforbruget når 80% og 100% af det data, der er med i abonnementet.

Hent YouSee Mobil app i Google Play, Apple App Store eller Windows Marketplace og få fuld kontrol over dit mobilabonnement.

Google Play
App Store
Marketplace