Ny tv-kanal med eget indhold og populære udenlandske serier


I starten af 2019 får jeres beboere og medlemmer adgang til en ny tv-kanal. Her vil være både egenproducerede danske programmer og populære amerikanske serier fra en af verdens største underholdningsselskaber.
Det seneste år har vi lanceret unikt indhold i form af ChriChriTv og YouSee Comedy, som alle kunder har haft mulighed for at streame fra web, app eller tv-boks. Nu gør vi det endnu lettere for jeres beboere og medlemmer at få adgang til alt det unikke indhold, som følger med i tv-pakken, og lancerer i samarbejde med Fox en helt ny tv-kanal.


Selvom kunder i stigende grad tager streaming til sig, ved vi, at mange fortsat sætter pris på at se med via traditionelt tv. Med den nye tv-kanal, vil vi samle alt det unikke indhold, man får med i tv-pakkerne. Tv-kanaler vil fx vise alle vores danskproducerede programmer, bl.a. serien ´29´, som har fået rigtig gode anmeldelser, en perlerække af amerikanske seriehits samt alt det indhold vi køber ind fra udenlandske produktionsselskaber, f.eks. ’Suits’ og ’The Good Doctor’. Dermed samler vi alle vores originale danske programmer samt en lang række fantastiske serier fra 21st Century Fox, en af verdens største underholdningsselskaber på den nye tv-kanal.
Både ChriChriTv og YouSee Comedy var udelukkende tilgængeligt digitalt, men den nye tv-kanal vil både være tilgængelig som flow-tv-kanal med egen kanalplads og som streamet indhold. Det giver nemlig endnu flere af jeres beboere og medlemmer adgang til nogle af de mest sete programmer på streamingtjenesten.
Den nye tv-kanal får premiere i starten af det nye år – og indholdet vil selvfølgelig også være tilgængeligt på YouSee’s streamingtjeneste.

Venlig hilsen
YouSee