Fra den 6. maj skal du opdatere appen - eller hente den, hvis du ikke har den i forvejen. Efter denne dato kan ikke mere logge ind på nabohjælp.dk!

 

Hvad betyder det for dig, som allerede er bruger?
Fra den 6. maj skal du opdatere appen - eller hente den, hvis du ikke har den i forvejen. På appen logger du ind med dit brugernavn og adgangskode, og så guider vi dig igennem godkendelse af nye vilkår og opsætningen af Nabohjælp.

Fremover får du adgang til alle Nabohjælps redskaber via en app, og du kan ikke længere logge ind via nabohjælp.dk. Når du første gang logger på appen, skal du acceptere privatlivspolitik og vilkår, og du skal bruge NemID og adressevalideres, hvis du ikke allerede er det.
Al kommunikation fra Nabohjælp kommer fremover via mail og notifikationer fra appen, og vi sender ikke længere sms’er. Det gælder også beskeder fra feriekalender og advarsler fra nabolaget.
Hvis du har feriehjælpere, er de stadig tilknyttet din adresse, og de får påmindelser på mail, når du er på ferie. For at få fuldt udbytte af Nabohjælp og se dine feriebeskeder, skal dine feriehjælpere også hente appen eller opdatere den.

Fra web- til app-univers
En af de spændende nyheder i Nabohjælp er en spritny app. Det betyder, at du fremover skal logge ind via appen og ikke på hjemmesiden. I appen får du bl.a. mulighed for at se, hvor de andre nabohjælpere er i nabolaget. På den måde bliver det også lettere for dig og dine naboer at kommunikere. Det er bare nogle af de spændende muligheder, der venter på dig i appen.